Ons bedrijf

Op onze gloednieuwe website allesvooruwkantoor.be kunnen bedrijven en scholen terecht voor de meest uitgebreide waaier aan kantoorartikelen. U kan bij ons terecht voor de allerkleinste verbruiksartikelen als nietjes en paperclips alsook voor al uw computersupplies, kantoormachines of –meubelen, presentatie- en/of archiveringsmiddelen en ga zo maar door. Daarnaast beschikken we tevens over een hele resem facilitaire producten als koffie, soep, servetten, schoonmaakmiddelen, toiletpapier, teveel om op te noemen. U kunt het zo gek niet bedenken of het zit ongetwjifeld in ons gamma. Kortom, het begrip One stop shop is voor ons geen loos begrip. We hebben de website zo functioneel mogelijk gemaakt zodat u met enkele muisklikken binnen ons gigantisch aanbod bij het gewenste product terecht komt.

Allesvooruwkantoor.be is aangesloten bij Quantore. Wij maken dus deel uit van een coöperatieve van meer dan 500 kantoorspecialisten wat van Quantore meteen ook 1 van de belangrijkste spelers in de markt maakt. Het hoeft dan ook niet gezegd dat we als groep een enorme inkoopkracht hebben, wat ervoor zorgt dat wij onze artikelen steeds tegen heel competitieve prijzen kunnen aanbieden. Naast de vertrouwde merken biedt Quantore een heel betrouwbaar en uitgebreid assortiment producten van het huismerk aan. Bijkomend voordeel is dat Quantore, met een logistiek centrum waar er permanent meer dan 20.000 artikelen op stock zijn, zeer flexibel en snel is qua leveringstermijn. Vandaag voor 17u besteld, is immers de volgende werkdag geleverd!

In tegenstelling tot vele van onze concullega’s werd er bij allesvooruwkantoor.be gekozen om het  webverhaal aan te vullen met een persoonlijke service door ons zeer gedreven en vakkundig onderlegd team. U kunt steeds bij ons terecht  voor raad en advies, uitleg over producten, aanbevelingen en dat soort zaken meer. Kortom bij allesvoorkantoor.be heeft u een klantnummer maar bovenal ook een NAAM.

Wilt u ons en ons productengamma beter leren kennen,  aarzel dan niet om ons telefonisch of per email te contacteren. Ons team staan immers te popelen om u te mogen van antwoord te dienen en om u als klant aan ons tevreden klantenbestand toe te voegen.

Veel surfgenot alvast.

Met vriendelijke groeten,

Het allesvooruwkantoor.be-team